Primul atelier: Puterea de a dărui

_DSC1303

Update: locurile pentru acest atelier s-au ocupat. De fapt, adevărul este că am depășit numărul de locuri la care mă așteptam eu. Dar vă invit să urmăriți în continuare acest site pentru a primi vești despre următoarele ateliere.

În cadrul acestui atelier, o să vă povestesc despre câteva dintre experiențele prin care am trecut și care m-au făcut să realizez că, atunci când simt că din viața mea lipsește iubirea, energia pozitivă, banii sau orice altceva ce mă dezechilibrează, cel mai la îndemână lucru pe care îl pot face este ca eu însămi să dăruiesc.

Vă voi împărtăși din lucrurile minunate care mi s-au întâmplat atunci când am adoptat, în mod conștient, această strategie și care au fost efectele „colaterale”.

Apoi vom petrece câteva minute analizând bucuria unui cățel care dăruiește, după care ne vom întoarce la treburile noastre și vom face o scurtă introspecție.

La final, vom trimite niște mesaje în Univers iar apoi vom pleca acasă fericiți.

Când: 17 august, ora 17:00. De la 17:00 la 17:30 ne adunăm, socializăm, o mângâiem pe Mayo și ne hlizim și apoi începem atelierul.

Unde: CTS Corner Palas Mall

Preț: Prețul unui atelier este de 17 lei pentru că Mayo este născută în data de 17 și pentru că 1+7=8 iar vibrația cifrei 8 este bună-bunuță de tot.

Foarte foarte important: Toți banii strânși din toate atelierele organizate vor merge către publicarea cărții Ca și cum ne-am ști dintotdeauna, carte despre care veți auzi vești în curând.

Cum a fost la primul atelier. (click cu încredere)

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.

TOP